Företag

Företag

Vi hjälper er med reseintyg och coronatester

Vi har hjälpt yrkesmilitärer, researrangörer, flygbolag, affärsresenärer och elitidrottare att resa under rådande pandemi. Vi hjälper gärna också er. Vi är tillgängliga, pålästa och om vi inte vet vad som gäller till just ert resmål tar vi reda på det åt er.

Är ni i behov av tillgänglig provtagning för era anställda, partners eller kunder? Vi erbjuder skräddarsydda företagslösningar som underlättar ert resande. Vi planerar provtagning utefter behov och erbjuder möjlighet till express-PCR med intyg inom några timmar, så väl som kompletterande antikroppstester om så behövs. 

Vi kan också hjälpa er med coronatestning av era anställda inför arbeten, möten eller event. Vi har flertalet samarbetspartners och tillgång till marknadsledande coronatester med god användarvänlighet. 

Kopia på vårt intyg har skickats till den Kinesiska ambassaden och vi hjälper er gärna med alla tester ni behöver för resa till Kina. Vi är mobila och kan ta oss till er. Kontakta oss och beskriv vad ni behöver hjälp med så återkommer vi.